Cuguigraphics

Cuguigraphics és un petit estudi de disseny, il·lustració i fotografia situat a Calella (Barcelona).

Si estàs buscant una nova imatge per al teu projecte empresarial o personal, contacta amb nosaltres si us plau, les nostres ments i mans poden ser el que necessites.

 

Sergi Cugat i Garriga


Sergi Cugat i Garriga Sóc un dissenyador gràfic i fotògraf que exerceix la seva feina com a professional freelance des de l’any 2009. Cuguigraphics és el nom empresarial que utilitzo des d’aleshores i sota el paraigües del qual també realitzo feines conjuntament amb altres professionals del món del disseny i la programació web.

He realitzat nombroses feines de disseny gràfic, de creació d’identitat corporativa i d’il·lustració per a diferents ens socials, empresarials i institucionals de Catalunya. Actualment també col·laboro amb el departament de comunicació de la Fundació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Gràcies a la vinculació amb l'entitat Foto-Film Calella, la lliga fotogràfica de la qual vaig guanyar el 2010, vaig començar a presentar les meves obres a concursos fotogràfics de nivell estatal i internacional. En aquests he rebut diferents premis i distincions com el premi d'honor del César Augusto de Tarragona o la medalla de bronze que em varen atorgar en el prestigiós Super-Circuit d'Àustria.